torsdag den 12. juli 2012

Nyder sommeren!Hej allesammen! Jeg har besluttet mig for igen at lave om på bloggen da jeg savner at blogge men jeg synes det hele er blevet lidt for ensartet og samtidig med at jeg ikke kan finde opladeren til hverken det ene eller det andet kamera :-( det er virkelig trist så nu må jeg købe en nu oplader inden jeg skal i sommerhus med min Kusine! I kan i hvert fald tro at det bliver et "ordenligt" indlæg, da vi altid plejer at tage rigtig mange billeder og opleve en masse sjove ting!

Lige nu sidder jeg hos min mormor og hun har lige betalt et par Adidas L.A trainer til mig! Jeg glæder mig som et lille barn til at få dem! Desværre går der bare lidt tid da de er bestilt helt fra USA!

Jeg har virkelig haft den bedste sommer indtil vidre! Jeg har bare været sammen med mine venner, drukket, gået sent i seng - altså de dage hvor vi rent faktisk gik i seng :P Men desværre er min mor nu blevet rigtig, rigtig, rigtig træt af mig! Men så er det jo godt at jeg tager med Ida til Kroatien på tirsdag og det glæder jeg mig også bare psyko meget til!

Tror det var alt for nu! skal nok love at blogge lidt mere :-)

- Ophelia

2 kommentarer:

 1. Hvor sødt af din mormor at hun har bestilt sådan nogle til dig! :D

  Håber du vil tage et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja min mormor er en dejlig en :D

   Det skal jeg gøre!

   - Ophelia

   Slet